09-03-10

Drie hele leuke hotels in Barcelona centrum

Barcelona Hotel Colonial

Barcelona Hotel Colonial is een centraal gelegen en comfortabel hotel in de Gotische wijk van Barcelona. Dit hotel is erg handig gelegen in de buurt van de belangrijkste bezienswaardigheden van de stad. Gebouwd in 2009, biedt het 82 elegante kamers, uitgerust met maximaal comfort om u een schitterend en zorgeloos verblijf op hotel in Barcelona te garanderen.

Hotel Expo

Hotel Expo is gelegen dicht bij het handels- en congrescentrum van Barcelona. Het heeft gemakkelijke toegang tot de belangrijkste trein-en metrostation in de stad, alsook tot de voornaamste trekpleisters. Dit hotel biedt naast goed uitgeruste en erg comfortabele kamers ook nog 12 vergaderzalen met verschillende maten en functionaliteit, ideaal voor zakenreizigers.

Hotel Granvia

Hotel Granvia is gelegen naast de Paseo de Gracia, een belangrijke winkel-en zakenwijk van Ensanche en dicht bij de meest opmerkelijke modernistische gebouwen. Alle kamers van dit prachtige hotel zijn van alle moderne comfort voorzien en bieden een warme en gezellige sfeer.

 

17:42 Gepost door barcelonahotels in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: barcelona hotel colonial, hotel expo, hotel granvia |  Facebook |

Drie andere heerlijk mooie steden in Spanje om op hotel te gaan: Madrid, Cadiz en Cordoba

Madrid

hotel madrid

Wie een vakantie plant in een van de hoteles en Madrid heeft groot gelijk. Een trip to Madrid laat u kennismaken met de hoofdstad van Spanje, het economische, culturele en politieke hart van het land. Hoewel een moderne stad, geven heel wat monumente een mooie historische toets. De bruisende spirit in de stad lokt jaarlijks heel wat bezoekers naar een Hotel in Madrid. De kunstgalerijen en de musea zijn de belangrijkste attracties van de stad, hoewel heel wat (barokke) monumenten ook de moeite waard zijn. Tijdens uw citytrip Madrid, brengt u ook zeker eens een bezoek aan de Fuente de la Fama (Fountain of Fame), St. Anton's Convent en San Isidro. U kunt ook genieten van een boottochtje in het Retiro Park of een bezoek aan de dierentuin.

Cadiz

hotel cadiz

Cadiz is nog zo'n mooie stad in Spanje. Het is de oudste stad van West-Europa en belangrijk toeristische centrum. Tijdens een weekendje of langer op Hotel Cadiz krijgt u dan ook heel wat moois voorgeschoteld. De stranden van Cadiz lokken heel wat bezoekers die op Hotel Cadiz verblijven. De bekendste stranden zijn La Caleta, Santa Maria, La Victoria, en de Cortadura. Uw vakantie wordt nog interessanter als u het natuurreservaat van Cadiz bzezoekt, een unieke ervaring. Andere populaire activiteiten die u kunt genieten tijdens hun verblijf in een van de Hotels in Cadiz zijn tochtjes met paard en kar, nachtelijke cruises evenals vele sportieve mogelijkheden, zoals zeilen, windsurfen, beach volleybal en vissen.

Cordoba

hotel cordoba

Tijdens uw hotel bezoek Cordoba zult u merken dat dit nóg zo'n stad is die beslist de moeite waard is en doorspekt is met bezienswaardigheden en architecturale en culturele hoogstandjes. De koloniale architectuur van de stad is zeer opvallend, net als de vele parken en groene open ruimten. Toeristen op Cordoue hôtels komen meestal tijdens de zomer, hoewel het dan erg warm kan zijn, blijft dit de beste tijd om te genieten van Cordoba, de rivieren, stranden en festivals. Er is in Cordoba een grote keus aan musea zoals het stierenvechtenmuseum, Museum voor Schone Kunsten en het Archeologisch Museum. Bezoek zeker ook belangrijkte hoogtepunten zoals La Juderia (de Joodse wijk) tijdens uw vakantie in een van de Hotels in Cordoba.

17:42 Gepost door barcelonahotels in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) | Tags: hotel madrid, hotel cordoba, hotel cadiz, citytrips in spanje |  Facebook |